Kruiskerk - Zaalverhuur Dordrecht

Kies uit een uitgebreid aanbod aan zalen bij de Kruiskerk in Dordrecht Centrum. Wij denken graag met je mee om de gelegenheid, vergadering of bijeenkomst perfect te laten verlopen. We bieden diverse extra mogelijkheden zoals audio-visuele faciliteiten, instrumenten, catering en het gebruik van een professionele keuken.

Zaalverhuur Dordrecht Centrum

Bij ons kun je ook terecht voor een divers aanbod aan zalen en faciliteiten. Daarnaast kunnen we de keuken aanbieden (om te koken of hapjes voor te bereiden) in combinatie met een zaal. De compleet uitgeruste keuken bevat een vijfpits inductie gasfornuis, ruime oven en professionele vaatwasser.

De huurtarieven worden momenteel geïndexeerd vanwege de gestegen gas- en energieprijzen. Binnenkort wordt de nieuwe prijslijst gepubliceerd op deze pagina. Mocht u in de tussentijd een huurprijs willen weten, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Bekijk de prijslijst.

Lees de huurvoorwaarden

 

Grote zalen

Onze monumentale kerkzaal kunt u huren voor kerkdiensten (reguliere dienst, doopdienst, trouwdienst, rouwdienst). Het is mogelijk een dienst op te nemen of uit te zenden via live stream.

De Europazaal kunt u huren voor diensten met een kleiner publiek, vergaderingen, recepties, condoleances, babyshowers, verjaardagsfeestjes etc. De zaal beschikt over een piano, beamer, mogelijkheid tot aansluiten van een microfoon en twee verrijdbare stalen bars voor uitserveren van drankjes en hapjes. De tafels en stoelen mogen verschoven worden.

Zaal

Capaciteit
  • Kerkzaal
max 300 pers.
  • Europazaal
max 80 pers (of 50 zitplaatsen).
    Europazaal

 

Kleine zalen

Onze kleine zalen kunt u huren voor vergaderingen en overleg tot max 15 personen.
De Noord-Amerika zaal en Afrikazaal beschikken over een beamer.

Zaal Capaciteit
  • Noord - Amerika
max 15 personen
  • Afrikazaal
max 8 personen
  • Gebedsruimte
max 6 pers.
  • Spreekkamer
max 6 pers.

 

Meer info of direct huren?

Vul onderstaand formulier in, dan wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.