Kruiskerk - Zaalverhuur Dordrecht

Kies uit een uitgebreid aanbod aan zalen bij de Kruiskerk in Dordrecht Centrum. Wij denken graag met je mee om de gelegenheid, vergadering of bijeenkomst perfect te laten verlopen. We bieden diverse extra mogelijkheden zoals audio-visuele faciliteiten, instrumenten, catering en het gebruik van een professionele keuken.

 

Zaalverhuur Dordrecht Centrum

Bij ons kun je ook terecht voor een divers aanbod aan zalen en faciliteiten. Daarnaast kunnen we de keuken aanbieden (om te koken of hapjes voor te bereiden) in combinatie met een zaal. De compleet uitgeruste keuken bevat een vijfpits inductie gasfornuis, ruime oven en professionele vaatwasser.

Bekijk de prijslijst

Lees de huurvoorwaarden

Onderaan deze pagina vindt u ons aanvraagformulier!
 

Grote zalen

Kerkzaal (max 300 personen) - Diensten
Onze monumentale kerkzaal kunt u huren voor kerkdiensten (reguliere dienst, doopdienst, trouwdienst, rouwdienst). Het is mogelijk een dienst op te nemen of uit te zenden via live stream.

Europazaal (max 80 personen, max 50 zitplaatsen) - Diensten, vergaderingen, feestjes
De Europazaal kunt u huren voor diensten met een kleiner publiek, maar ook voor vergaderingen, recepties, condoleances, babyshowers, verjaardagsfeestjes etc. De zaal beschikt over een piano, beamer, mogelijkheid tot aansluiten van een microfoon en twee verrijdbare stalen bars voor uitserveren van drankjes en hapjes. De tafels en stoelen mogen verschoven worden.

 

Belangrijke regels bij feestjes:

  • Muziek zacht na 22u i.v.m. onze buren.
  • Afval niét in de containers op het achterplein, de legingskosten (€35,- per container) worden verrekend met uw borg. Er kan een afvalpas worden geleend voor de ondergrondse vuilcontainer aan de overkant van de Vrieseweg.
  • Ons gebouw is een kerk, dit karakter dient intact te blijven. Middelenmisbruik en buurtoverlast passen hier uiteraard niet bij, bedankt dat u hier rekening mee houdt.
 Europazaal  

 

Kleine zalen

Onze kleine zalen kunt u huren voor vergaderingen en overleg tot max 15 personen.
De Noord-Amerika zaal en Afrikazaal beschikken over een beamer.

Zaal Capaciteit
  • Noord - Amerika
max 15 personen
  • Afrikazaal
max 8 personen
  • Spreekkamer
max 6 pers.

Meer info of direct huren?

Vul onderstaand formulier in, dan wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.