Diensten en vieringen

Als we op zondagmorgen samenkomen, is dat een viering van de gemeente in het groot. In de doordeweekse kringen beleven we de gemeente in het klein. Onze gemeente bestaat uit alle leeftijdsgroepen. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er op zondagmorgen een eigen programma. Ook doordeweeks zijn er voor kinderen en jongeren allerlei activiteiten.

De gemeente viert in principe op de eerste zondag van de maand het avondmaal. Naast de vrienden en leden zijn in principe alle mensen, die Jezus Christus als hun persoonlijke Verlosser hebben aanvaard en in vrede leven met hun naasten en/of thuisgemeente welkom om het avondmaal met ons mee te vieren.

 

Abonneer je op onze agenda

Zo
2
Okt
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Peter Siebe. Peter is perscoördinator en eindredacteur bij het Nederlands Bijbelgenootschap. Hij studeerde geschiedenis en werkt sinds jaren als ‘groene journalist’, onder andere in EO-radioprogramma’s. Peter richtte het Christelijk Ecologisch Netwerk op (nu een onderdeel van Micha Duurzaam), en schreef ‘Christus en de klimaatcrisis’ in ‘Hete hangijzers’ (red. Cees Dekker, 2009).
Zo
9
Okt
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Jan-Martin Berghuis is van oorsprong bestuurskundige en beleidsmaker. Sinds 2008 is hij werkzaam als voorganger voor de Unie ABC. Jan-Martin: "Ik geloof in Jezus Christus én ik geloof in de kerk van Jezus Christus - God is trouw én vernieuwend, Hij schept en herschept."
Zo
16
Okt
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag wordt de dienst geleid door Peter van Essen, bekend als liedschrijver en muzikant. Peter komt spreken namens Compassion, want: “Ik wil God niet alleen eren met mijn lied, maar ook door op te komen voor kinderen in armoede.” Onze band speelt samen met Peter en zijn vrouw Carin.
Zo
23
Okt
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Martijn van Geilswijk. Martijn is sinds 2020 voorganger van de Baptistengemeente Leiden. Daarvoor werkte hij als jurist en hield hij zich onder andere met algemeen bestuursrecht, ruimtelijk bestuursrecht, omgevingsrecht, agrarisch milieurecht, huurrecht, vastgoedrecht en natuurbeschermingsrecht bezig.
Zo
30
Okt
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor onze oud-voorganger, Nico van der Leer. Nico werkt als o.a. als zorgethicus, geestelijk verzorger, docent en supervisor voor het PZC in Dordrecht en voor Avans Hoge School in Breda.