Diensten en vieringen

Als we op zondagmorgen samenkomen, is dat een viering van de gemeente in het groot. In de doordeweekse kringen beleven we de gemeente in het klein. Onze gemeente bestaat uit alle leeftijdsgroepen. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er op zondagmorgen een eigen programma. Ook doordeweeks zijn er voor kinderen en jongeren allerlei activiteiten.

De gemeente viert in principe op de eerste zondag van de maand het avondmaal. Naast de vrienden en leden zijn in principe alle mensen, die Jezus Christus als hun persoonlijke Verlosser hebben aanvaard en in vrede leven met hun naasten en/of thuisgemeente welkom om het avondmaal met ons mee te vieren.

 

Abonneer je op onze agenda

Zo
3
Dec
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag is het de eerste zondag van Advent en vieren we ook samen het "avondmaal". David Verboom gaat voor: David is de directeur van Near East Ministeries.
Zo
10
Dec
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag is het de tweede zondag van Advent en gaat bij ons voor: Wout Huizing. Wout is ruim 22 jaar werkzaam geweest als geestelijk verzorger in Den Haag; acht-en-half jaar combineerde hij dit met predikantschap van een baptistengemeente. Van 2006 tot 2021 was hij (pastoraal) supervisor Baptisten Seminarium.
Zo
17
Dec
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor:
Zo
24
Dec
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag is het de vierde zondag van Advent (en vanavond vieren we kerstavond!). Bij ons gaat voor: Cees Stavleu. Hij is lector aan de Christelijke Hogeschool Ede, waar hij onderwijst in het Oude en Nieuwe testament en Systematische Theologie.
Zo
24
Dec
Kerstnachtdienst
Een laagdrempelige dienst met mooie muziek, het kerstevangelie en een korte overdenking.
Ma
25
Dec
Dienst en livestream
Kerstfeest! "Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven, en de heerschappij rust op zijn schouder en men noemt hem Wonderbare Raadsman, Sterke God, Eeuwige Vader, Vredevorst"Jesaja 9:5 NBG51 Programma volgt
Zo
31
Dec
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Linda van Delden. Linda is lid van onze gemeente.