Diensten en vieringen

Als we op zondagmorgen samenkomen, is dat een viering van de gemeente in het groot. In de doordeweekse kringen beleven we de gemeente in het klein. Onze gemeente bestaat uit alle leeftijdsgroepen. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er op zondagmorgen een eigen programma. Ook doordeweeks zijn er voor kinderen en jongeren allerlei activiteiten.

De gemeente viert in principe op de eerste zondag van de maand het avondmaal. Naast de vrienden en leden zijn in principe alle mensen, die Jezus Christus als hun persoonlijke Verlosser hebben aanvaard en in vrede leven met hun naasten en/of thuisgemeente welkom om het avondmaal met ons mee te vieren.

 

Abonneer je op onze agenda

Zo
5
Feb
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Annelies van der Ploeg; Mijn naam is Annelies van der Ploeg, ik ben 38 jaar en woon in Wageningen. Ik ben onderdeel van de Ontmoeting in Wageningen, een pioniersplek. Ik heb HBO-theologie gestudeerd in Ede en ben student aan het baptistenseminarium. A.s. zondag kom ik voor het eerst spreken in Dordrecht. Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten en ga spreken over 1 Korintiërs 13, het hoofdstuk over de liefde.
Zo
12
Feb
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Piet Jonkers. Piet is van oorsprong natuurkundige, hij was directeur van de Near East Ministry (NEM). Op dit moment werkt hij bij NEM als Teamleider Midden-Oosten. Piet zal in deze dienst, en de dienst van DV 26 februari ingaan op de rol en betekenis van Israel en het Midden-Oosten voor christenen anno 2023.
Zo
19
Feb
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Regien Smit; Regien is sinds augustus 2014 voorganger van Baptistengemeente Silo, in Utrecht; daarnaast is zij lange tijd Justitiepredikant in de PI in Dordrecht geweest.
Zo
26
Feb
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Piet Jonkers. Piet is van oorsprong natuurkundige, hij was directeur van de Near East Ministry (NEM). Op dit moment werkt hij bij NEM als Teamleider Midden-Oosten. Piet zal in deze dienst, in vervolg op de dienst van 12 februari ingaan op de rol en betekenis van Israel en het Midden-Oosten voor christenen anno 2023.