Diensten en vieringen

Als we op zondagmorgen samenkomen, is dat een viering van de gemeente in het groot. In de doordeweekse kringen beleven we de gemeente in het klein. Onze gemeente bestaat uit alle leeftijdsgroepen. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er op zondagmorgen een eigen programma. Ook doordeweeks zijn er voor kinderen en jongeren allerlei activiteiten.

De gemeente viert in principe op de eerste zondag van de maand het avondmaal. Naast de vrienden en leden zijn in principe alle mensen, die Jezus Christus als hun persoonlijke Verlosser hebben aanvaard en in vrede leven met hun naasten en/of thuisgemeente welkom om het avondmaal met ons mee te vieren.

 

Abonneer je op onze agenda

Zo
4
Dec
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Bart Visser. Hij is de directeur van New Wine, de vernieuwingsbeweging van en voor kerken en geloofsgemeenschappen, die sinds 2003 in Nederland actief is. Bart: "“Ik geloof dat de theologie en de vormen van New Wine kerken helpen om meer ruimte te geven aan de Geest. Ik geloof ook dat alleen door de Geest mensen en kerken geestelijk worden vernieuwd en missionair ingeschakeld.”
Zo
11
Dec
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor Peet Wijchers. Peet heeft 38 jaar verschillende Baptistengemeenten en de Unie van Baptistengemeenten gediend, sinds 2014 is hij met emeritaat, maar vandaag komt hij opnieuw bij ons Gods woord brengen.
Zo
18
Dec
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag, de vierde zondag van Advent, vieren we een Lectio Divina dienst. De Lectio Divina is het aandachtig en indringend lezen van Gods woord en je openstellen voor Gods lessen hierin. Er is geen preek, maar ruimte voor muziek, gebed en stilte om voor de drukke kerstperiode start tot inkeer te komen en je te richten op waar het in deze periode werkelijk om gaat: God die mens werd.
Zo
25
Dec
Dienst en Livestream
Kerstfeest! Onze dienst begint om 10.00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Setkin Sies gaat ons voor deze eerste kerstdag. Setin is theoloog, manager bij de Hoop GGZ in Rotterdam en gaat er prat op een echte Rotterdammer te zijn! Setkin:"Ik ben gepassioneerd om Gods koninkrijk gestalte te geven in de samenleving. In mijn ogen is Gods koninkrijk die plek en dat moment waar iets te zien is van gerechtigheid, liefde en heelheid. Het zijn de stralen vanuit de hemel die door de donkere wolken heen breken en het aardse oplichten, hoop en geloof bieden."