Diensten en vieringen

Als we op zondagmorgen samenkomen, is dat een viering van de gemeente in het groot. In de doordeweekse kringen beleven we de gemeente in het klein. Onze gemeente bestaat uit alle leeftijdsgroepen. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er op zondagmorgen een eigen programma. Ook doordeweeks zijn er voor kinderen en jongeren allerlei activiteiten.

De gemeente viert in principe op de eerste zondag van de maand het avondmaal. Naast de vrienden en leden zijn in principe alle mensen, die Jezus Christus als hun persoonlijke Verlosser hebben aanvaard en in vrede leven met hun naasten en/of thuisgemeente welkom om het avondmaal met ons mee te vieren.

 

Abonneer je op onze agenda

Zo
7
Apr
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10:00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Nils Hogenhout. Nils is lid van 'de Ark' in Noordwijk en werkt bij het Leger des Heils.
Zo
14
Apr
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10:00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: George van der Hoff. George is voorganger geweest in de Baptistengemeente Nehemia in Dokkum en Op Doortocht in Ede. Hij is op het moment interim-voorganger. Sinds geruime tijd is hij samen met zijn vrouw Pien (zij heeft eerder bij ons gesproken en spreekt ook weer over twee weken) gezinshuisouder van het gezinshuis YouBeeWell.
Zo
21
Apr
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10:00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat onze eigen dominee, Maarten The voor.
Zo
28
Apr
Dienst en Livestream
Onze zondagmorgendienst begint om 10:00 uur. Het doel van de dienst is om samen God te zoeken en te eren. Wij willen Hem danken voor alles wat Hij ons geeft. We doen dat door samen te zingen, te bidden, te danken en te delen. Vandaag gaat voor: Pien van der Hoff - Visser. Pien runt sinds 2009 samen met haar man George (hij sprak twee weken geleden bij ons) een gezinshuis, waar ze jongeren die om allerlei redenen niet meer bij hun eigen ouders of nog niet zelfstandig kunnen wonen, een thuis bieden. Het gezinshuis heet YouBeeWell.