Activiteiten

Naast de georganiseerde activiteiten als Diensten, Teenchurch, Jeugdwerk, Evangelisatie en Kringen die onder de verantwoordelijkheid van de gemeente vallen, gebeurt er nog veel meer. Er is een crea-avond; iedere maand wordt er een 20+ avond georganiseerd waar we samen eten en daarna iets leuks doen; er is op zaterdagmorgen een groep die samen wandelt. Geïnteresseerd? De secretaris vertelt je graag meer en brengt je in contact met de juiste persoon.

 

Senioren

Naast de gewone activiteiten is er gelegenheid voor het samenkomen met leeftijdsgenoten. Dit gebeurt in de groep ‘Jongeren van Toen’. Hier ligt de nadruk op ontmoeting, gezelligheid, groeien in geloof, ontspanning én actie. Vanuit de groep wordt er één of twee keer per jaar een activiteit georganiseerd. Dit zijn hoogtepunten in het gemeentelijk leven, waar ook familie en vrienden van buiten onze gemeente aan meedoen. (

Abonneer je op onze agenda

Vr
3
Sep
Jongeren van Toen
Instructie website en gebruik app
Ma
13
Sep
Bijeenkomst Jongeren van Toen
Ma
20
Sep
Kroonbede
Dordtse Kroonbede 2021 Op maandag 20 september 2021 om 20.00 uur vindt in de Augustijnenkerk de Dordtse Kroonbede plaats. Tijdens deze interkerkelijke gebedsbijeenkomst – voorafgaande aan Prinsjesdag – zijn er momenten van voorbede voor politiek (overheid) en actuele thema’s die leven in de samenleving. Voorganger is Ds. Erik Groeneveld. Gebedsintenties worden gepresenteerd door Rik van der Linden (wethouder gemeente Dordrecht), Peter Heijkoop (wethouder gemeente Dordrecht), Toine Jimkes (adj. Directeur stedelijk Dalton Lyceum) en Paul Verburg (regiodirecteur Zuid bij Eleos). De voorbeden worden gedaan door Ds. A.J. van den Herik (Augustijnenkerk), Erika van Nes (schoolgebedsgroep Bavinckschool) en Annie Koning (therapeut bij de Hoop GGZ). De muzikale bijdrage wordt verzorgd door Wim Bevelander (zang), Hans Okkerse (orgel) en Jeanette Jelier (fluit). Ga voor meer informatie naar missiedordt.nl/stadsgebed.
Za
25
Sep
Fietsevent
Tour d’Orange 2021 Op zaterdag 25 september 2021 organiseert Jong Dordt een fietsevent (rondje van 35 km over het eiland van Dordt) en buurtfeest (op het Houthavenplein). Een event waar iedereen aan mee kan doen. Van ervaren wielrenner tot degenen die van gezellig fietsen houden. Het startschot wordt gegeven om 10.00 uur bij de Grote Kerk door burgemeester Wouter Kolff. Op het Houthavenplein is de finish en wordt van 11.00-17.00 uur een buurtfeest gehouden (met de jongerenbus, springkussen, friet, suikerspin en meer). Een mooie gelegenheid om nader kennis te make met het werk van Jong Dordt. De opbrengst van het event is bestemd voor het jongerenwerk in Dordrecht. Ga voor meer informatie, sponsoren en/of aanmelden naar missiedordt.nl/jongdordt.