Activiteiten

Naast de georganiseerde activiteiten als Diensten, Teenchurch, Jeugdwerk, Evangelisatie en Kringen die onder de verantwoordelijkheid van de gemeente vallen, gebeurt er nog veel meer. Er is een crea-avond; iedere maand wordt er een 20+ avond georganiseerd waar we samen eten en daarna iets leuks doen; er is op zaterdagmorgen een groep die samen wandelt. Geïnteresseerd? De secretaris vertelt je graag meer en brengt je in contact met de juiste persoon.

 

Senioren

Naast de gewone activiteiten is er gelegenheid voor het samenkomen met leeftijdsgenoten. Dit gebeurt in de groep ‘Jongeren van Toen’. Hier ligt de nadruk op ontmoeting, gezelligheid, groeien in geloof, ontspanning én actie. Vanuit de groep wordt er één of twee keer per jaar een activiteit georganiseerd. Dit zijn hoogtepunten in het gemeentelijk leven, waar ook familie en vrienden van buiten onze gemeente aan meedoen. (

Abonneer je op onze agenda

Vr
1
Okt
Bijeenkomst Jongeren van Toen
Deze middag is Wietse van der Hoek te gast als spreker over het thema: 'Een reis door de tabernakel en wat het betekent voor vandaag'. Iedereen is deze middag van harte welkom! Aanvang 14.00 uur met koffie/thee.
Wo
27
Okt
Regio-ontmoeting
Naast het samenzijn is het doel van de regio-ontmoeting om met elkaar inhoudelijk na te denken over thema’s die onderdeel zullen zijn van de Algemene Ledenvergadering op 17 november in Veenendaal. Op deze manier hebben gemeenten meer mogelijkheden om actief mee te denken en te werken aan de toekomst van onze geloofsgemeenschap. Voor de komende regio-ontmoeting staat als belangrijk thema centraal: hoe zoek je (speciaal na covid-19) de verbinding met elkaar in een tijd van sterke individualisatie en polarisatie? Het is een samen zoeken (ook in gebed) naar nieuwe wegen en van elkaar leren. Tijdens de avond wordt tijd besteed aan het voorstel voor een nieuwe naam voor Unie-ABC, een voortzetting van het ‘gesprek’ dat al per mail is begonnen. Ook wil het bestuur een open gesprek over de financiële aspecten in het proces van samengaan. De verschillen tussen Unie- en ABC-gemeenten zijn op dat gebied, hoewel kleiner geworden, nog aanzienlijk. Het bestuur wil graag vanuit de inhoud, de dienstverlening aan de gemeenten, het gesprek aangaan en naar uw inbreng luisteren. Tijdens elke avond zullen tenminste twee bestuursleden en de regiocoördinator aanwezig zijn.