Kennismaken voor volwassenen

Verdieping en verbinding zoeken

 

Is er meer?

Ben je al jaren christen, of ben je pas sinds kort nieuwsgierig naar het geloof en de kerk? Misschien staat je geloof al een tijd op een laag pitje en ben je op zoek naar venieuwing en verdieping. Wat het geval ook is, je bent van harte welkom in de Baptistengemeente Dordrecht!
Tijdens de diensten eren we God en leren we meer over hoe lessen uit de Bijbel praktisch nut hebben voor ons leven vandaag. Op onze kringen wordt er verdiept en gediscussiërd; zo leer je van de vragen en twijfels van jezelf en anderen en groei je zomaar in je geloof.

 

Samen

Wij komen samen vanwege één gemeenschappelijke factor; ons geloof in Jezus Christus en ons verlangen Hem te zoeken. Jong en oud, gezinnen en alleenstaanden, mensen vol twijfels of vol geloof, nieuwe gelovigen, mensen die al jaren in de kerk komen en mensen van alle achtergronden. Samen zijn we een gemeente, een grote familie die elkaars lief en leed deelt.
Jij bent van harte welkom bij ons, schuif dus gerust een keer aan op de zondag! Spreek vóór of na de dienst onze gastheren en gastvrouwen aan (herkenbaar aan het naambordje). Zij heten je welkom en beantwoorden jouw vragen.
De verbinding met elkaar en met God maken wij niet alleen op zondagochtend, er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd in en rond de gemeente. Kijk wat jou aanspreekt en ontmoet nieuwe mensen. De weg in het geloof en in het leven ga je samen!

 

Ontdek meer...

Bekijk het programma

Kennismaking voor Jongeren

Onze visie op geloven