Kennismaken voor jongeren

Supervette avonden, uitjes en kampen voor kinderen en jongeren van 7 tot 20+ jaar!

'Vriendschappen voor het leven!'

Hoe jong of oud je ook bent er komt heel veel op je af. Leuke en minder leuke momenten horen er nou eenmaal bij. Met wie praat jij daarover? Waar kun jij echt jezelf zijn? Onze droom is dat elke jongere iemand heeft die naar hem of haar omkijkt vanuit het voorbeeld van Jezus. Met een gesprek, luisterend oor of mischien wel troost en gebed. Ons team zou jullie hier graag bij willen helpen!!

• Wil je meer leren over God en geloven?
• Zin in leuke spellen en en gezellige avonden?
• Wil je jezelf beter leren kennen?

De tijd die we samen doorbrengen zit vol met toffe spellen, waar je stiekem ook wat van leert. Handig en leuk! Naast de leuke actieve momenten als groep is er tijd om samen te eten, lekker te chillen en in gesprek te gaan met elkaar. 

Kijk maar naar de foto’s om daar een goed beeld van te krijgen. We hebben deze foto’s online gezet zodat jij beter kunt bepalen onze groepen iets voor jou zijn.

 

Ontdek meer...

Voor de onderlinge contacten zijn er drie jeugdgroepen gevormd, voor jongeren in verschillende leeftijdsfasen. In het algemeen houden zij zich bezig met discussie, bijbelstudie, bidden en het uitwisselen van ervaringen. Ook besteden ze veel tijd aan gezamenlijk eten, feesten, uit gaan, op kamp gaan, films draaien, spelen en bezoeken van bijvoorbeeld de EO jongerendag.

  • De Jonge Jeugd (JJ) voor kinderen van 7 tot 12 jaar.
  • De Tussenjeugd (TJ) voor tieners van 12 tot 16 jaar.
  • De Oudere Jeugd (OJ) voor tieners van 16 tot 20 jaar.

Ben je ouder dan 20 jaar dan ben je welkom bij de Life-line avonden waar we het programma perfect afstemmen op je drukke leven.  

Bekijk het de agenda met alle avonden en activteiten


Hey! Ga jij met ons mee op kamp?

Op kamp maken we vooral héél veel lol en zorgen we voor veel gezelligheid! Er is altijd een leuk thema waar we ons het hele kamp mee bezig houden. We bespreken met elkaar allerlei situaties. We verdiepen ons in de bijbel en praten over geloven. Je vertelt wat je moeilijk vindt en anderen doen dat ook. Het is fijn te horen dat anderen met dezelfde problemen worstelen. Dat kan van alles zijn.


Kortom: op kamp gaan betekent een te gekke en gezellige tijd beleven, waarin je ook heel veel dingen leert! Ga je ook mee?