Contact

Wij zijn blij je te mogen begroeten op de website van onze gemeente. Gebruik het formulier op deze pagina of de onderstaande informatie om in contact te komen.

Adres

Vrieseweg 64
3311 NX Dordrecht

Iedere zondag is er een dienst om 10:00 uur. De dienst is ook via Livestream te volgen.

Met fiets, het OV of met de auto naar de kerk

  • met de fiets...
    We hebben achter de kerk een parkeerplaats voor fietsen. Ingang van de parkeerplaats zit aan het Kasperspad, naast onze tweede ingang aan het Kasperspad 150. 
  • met het OV...
    Vanaf het Centraal Station is het 10/15 minuten lopen naar de kerk; of huur een OV-fiets. Voor informatie over buslijnen of flexibel vervoer: 9292 reist met je mee - 9292.nl 

  • met de auto...
    Houd er rekening mee dat het lastig kan zijn om een plekje voor je auto vlakbij de kerk te vinden. De Singel, de Vrieseweg en het Kasperspad zijn de eerste straten die je kunt proberen. Let op: er geldt betaald parkeren in de buurt rondom de kerk; doordeweeks tot 22:00 uur. Op zondag is er vrij parkeren tot 12:00 uur. Zie ook: Parkeren in het centrum van Dordrecht

Pastoraat en Nazorg

Als je hulp wilt kun je contact opnemen met de contactpersoon van het pastorale team (pastoraat@baptisten-dordrecht.nl).

Gebed

Bidden voor elkaar en voor de wereld vinden we belangrijk. Dat doen we in de zondagse dienst tijdens de voorbeden. Iedereen kan een gebedspunt doorgeven via de website. Daarnaast is er voor leden en vrienden de gebedsapp: via de app geven we aan elkaar door waar we gebed voor zouden willen. Eens in de twee weken, op de tweede en vierde maandag van de maand is er ook een gebedsavond. Daarnaast is er, als we weer bij elkaar mogen komen iedere dinsdagmorgen een gebedsmoment voor de zieken (bij mensen thuis). Wie mee wil doen met de gebedsapp of de gebedsavond kan meer informatie opvragen via: gebed@baptisten-dordrecht.nl

NB: Voor zowel de voorbeden als de gebedsapp geldt: we noemen in het kader van de AVG alleen voornamen. Gebed vragen voor iemand uit de gemeente mag alleen met toestemming van die persoon.

Vertrouwenspersonen

De Baptistengemeente heeft vertrouwenspersonen bij wie seksueel misbruik en andere vormen van ongewenst gedrag gemeld en besproken kunnen worden. Als je een vertrouwenspersoon wilt spreken over misstanden zijn zij te bereiken via: vertrouwenspersoon@baptisten-dordrecht.nl en 06-23790725.

Zie ook: https://www.veiligekerk.nl/.

Stuur een bericht