Zondag 12 juli is het feest in de kerk voor alle kinderen – en iedereen die jong van hart is! Want zondag komt Juf Snap Niks naar kerk en vertelt ons een heel bijzonder verhaal uit de bijbel: “Ik snap er niks van!” 

Iedereen is welkom, neem dus gerust vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee! 

Als je wil komen:

  • Meld je allemaal aan via: ikwilnaardekerk@baptisten-dordrecht.nl voor vrijdag 18.00 uur.
  • Fietsen moeten op de parkeerplaats van het pand Hoekstein, Vrieseweg 82 geparkeerd worden. Vorig jaar parkeerden we daar ook al eens tijdelijk vanwege de wegopbreking. Alleen mindervaliden mogen hun auto op de parkeerplaats achter de kerk parkeren. 
  • Alle kinderen mogen zondag vooraan in de kerk zitten. Dat betekent dat ze (voornamelijk op de rug) te zien zullen zijn op de livestream. Heb je hier bezwaar tegen? Laat dit bij de aanmelding even weten, omdat we hier dan bij binnenkomst alvast rekening mee kunnen houden.
  • Lees het protocol dat je opgestuurd krijg goed door! 
  • Heel veel plezier!!