De maand juni zullen we gebruiken om als kerk te kijken hoe we meer mensen bij de diensten kunnen hebben. Het is de bedoeling dat de diensten een combinatie worden van livestream diensten en live diensten. De diensten kunnen door maximaal 30 personen worden bijgewoond. Gezien het besmettingsgevaar is zingen niet mogelijk. Ook is er geen koffie na de dienst. Bij binnenkomst wordt een plaats toegewezen door de ontruimingsleider. Erg belangrijk bij dit alles is dat iedereen zelf de veiligheid in de gaten houdt. Als er ziekte is in de familie: kom een andere keer. We willen echt voorkomen dat mensen in de kerk besmet raken. Voor de helderheid: In juni zal er nog geen Crosskids en crèche zijn. We hopen in de maand juli weer nieuwe stapjes te kunnen maken. Aanmelden voor de try out diensten kan via: ikwilnaardekerk@baptisten-dordrecht.nl  Doe dit voor vrijdag 18:00 uur. Zaterdag voor 12:00 uur krijg je een bericht of je op zondag kan komen!