Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag)

Onder de vlag van Licht voor Dordt organiseert de stichting Present in samenwerking met Missie Dordt een coronaproof actiedag – een dag van omzien naar elkaar en dienstbaar zijn aan de stad. Alleen samen verspreiden we Licht voor Dordt.

Meedoen is eenvoudig. Je kan jezelf aanmelden met een zelf bedacht initiatief, waarmee je een ander helpt of dienstbaar bent aan de stad. Dat kan van alles zijn. Van het bakken van taarten voor een verzorgingstehuis tot het oplaten van een vlieger met een bemoedigende tekst. Ook kan je aansluiten bij bestaande acties die op het inschrijvingsformulier worden voorgesteld. Van ramen zemen tot vuilnis prikken, van taarten bakken tot tuintjes onkruidvrij maken. Dit zijn coronaproof acties, waar maximaal drie personen op in kunnen schrijven. Deelnemers dienen uiteraard alle RIVM richtlijnen in acht te nemen.

Aanmelden en meer info? Ga naar www.lichtvoordordt.nl/actiedag. Alle deelnemers krijgen gratis een herkenbaar Licht voor Dordt hesje cadeau (zolang de voorraad strekt).

Tineke Geertsma, Ellen van Dorp,

Stichting Present (info@presentdordrecht-papendrecht.nl, 06-13860806