De baptistengemeente in de Kruiskerk nodigt iedereen uit om Kerst mee te komen vieren. Een lichtjestocht, een kerstnachtdienst met koor en een moderne dienst op kerstmorgen… er is voor ieder wat wils.

Voor de kinderen is er 24 december een lichtjestocht. Die wordt georganiseerd samen met het Leger des Heils en de Wilhelminakerk. Vanaf 18:00 uur starten we. Alle kinderen zijn welkom! Kijk op www.lichtjestochtdordrecht.nl voor alle informatie. En vergeet je lampion niet!

Op 24 december is er om 22:00 uur een bijzondere kerstnachtdienst. Het thema is: Be Light. Het Praise & Worship Choir Everlasting zingt deze nacht voor ons. De dienst wordt samen met de Wilhelminakerk georganiseerd, maar wordt gehouden in de Kruiskerk.

Op kerstmorgen 25 december vieren we vanaf 10.00 uur de geboorte van Christus. Vier het feest met ons mee! De dienst is handen van de tieners van de kerk. Jonge mensen vertellen een eeuwenoud verhaal, met film, muziek en theater. Dit alles onder het motto: A Star is born. Het wordt een bijzondere ochtend die je niet wilt missen.

De baptistengemeente vindt het geweldig om zoveel mogelijk mensen te verwelkomen. Dus de deur staat voor je open (en niet alleen met Kerst natuurlijk): Vrieseweg 64 in Dordrecht. Tot snel!