In het kader van de samenwerking Unie-ABC gaat er door het land een gebedsfakkel en op 10 november draagt de Baptistengemeente Delft de fakkel over aan ons. Om daar aandacht aan te besteden zal er van 11 tot 16 november een gebeds-challenge zijn. Je wordt hierbij uitgedaagd om iedere dag een half uur aaneengesloten vrij te maken en samen met Jezus door te brengen in gebed. Natuurlijk krijg je iedere dag per mail of per app een kleine steun en overdenking die jouw kunnen helpen om het half uur vol te maken. Daarnaast is er op 14 november van 20:00 uur tot 21:00 uur een bidstond in de Kruiskerk waarbij we gaan bidden voor de samenwerking, de gemeente en voor elkaar. Wil je meedoen met de challenge, durf je het aan? Geef je dan op door je naam en eventueel je 06-nummer te e-mailen naar gebed@baptisten-dordrecht.nl.