Beste vrienden, leden en  bezoekers van  de Dordtse Baptistengemeente,

Op allerlei manieren zorgen we ervoor dat we samen gemeente vormen; in en rond de zondagse dienst, kringen,crèche, OJ, en ga zo maar door. Wil je écht de tijd voor elkaar hebben, nieuwe mensen ontmoeten en samen ontspannen? Dan is het Gemeenteweekend iets voor jou!

Met heel veel plezier kondigen we het Gemeenteweekend 2019 aan. Deze wordt gehouden in het weekend van 12 tot 14 april in Zonnewende – St Michelsgestel. Ja, dat is al de vierde keer op deze plek: geen Biesbosch, wel Brabants bos, geen corvee, wel muziek, spel, gesprek, een alternatieve dienst en een gezellige bar! We hebben onze eigen top-2000 band voor de vrijdagavond gestrikt en op de zaterdag zal Rikko Voorstad, de Amsterdamse straatdominee, met ons in gesprek gaan.

Vind je het leuk om dit alles mee te maken? Meld je dan nu aan! Dat kan door je / jullie voor- en achternaam, met geboortedatum te sturen aan BGDgemeenteweekend2019@gmail.com. De kosten zijn trouwens € 80,- per persoon en € 200,- per gezin. Als je wat meer kunt missen dan vragen we je een iets hogere bijdrage over te maken; deze tarieven zijn namelijk niet geheel kostendekkend.  Mochten de kosten toch bezwaarlijk hoog zijn, geef dat dan gewoon aan. We vinden wel een passende oplossing met elkaar!

Tot snel!

Patrick, Remco, Jos, Kees en Joost